Pastry Chef Avni Aktaş ile bir dünya tatlı lezzetler

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Uçak İçi İkram Hizmetleri’nin başarılı Pasta Şefi Avni Aktaş’ı konuk etti.
Ünlü Pasta Şefi Avni Aktaş öğrencilere tatlı lezzetlerin püf noktalarını aktardı.

Pastry Chef Avni Aktaş Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Gastronomi öğrencileri ile atölye çalışması kapsamında bir araya geldi. Dünya mutfağından çeşitli tatlıların hazırlandığı atölye çalışması sırasında öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Şef Aktaş, deneyim paylaşımının yanında tatlı hazırlamanın püf noktalarını aktardı.

Sektörde başarılarıyla adından söz ettiren şeflerle öğrencilerimizi buluşturmaya önem verdiklerini belirten Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, atölye çalışmasına verdiği destekten ötürü Pastry Chef Avni Aktaş’a teşekkür etti.

Bir Dünya Tatlı Lezzetler