Karma Öğrenci Projeleri Sergisi Açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümleri öğrencilerine ait projeleri içeren “Karma Öğrenci Sergisi” açıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü ve Moda ve Tesktil Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında üretilen okul projeleri Güz Dönemi sonunda Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Beylicium AVM Kültür ve Sanat Salonu’nda sergilendi.

26 Aralık Çarşamba günü saat 18.30’da Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı sayın Prof. Durdu Kamuran Güçlü’nün katılımı ve konuşması ile açılan dönem sonu sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrencilerin katılımları ile tamamlandı.

Karma Öğrenci Sergisi