Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Kahve Uzmanı Cenk Turna ile 3. Nesil Kahve Demleme Teknikleri Eğitimi

Kahve Uzmanı Cenk Turna ile 3. Nesil Kahve Demleme Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirildi.
Alanının en iyilerinden olan kahve uzmanı Cenk Turna’yı, İstanbul Gelişim Üniversitesi GastroArt Kulübü öncülüğünde okulumuzun Güzel Sanatlar Fakültesi’nde ağırladık.

Cenk Bey’in tecrübeleri ve bilgileri eşliğinde, kahve üzerine hem teknik hem de tarihsel, uzun soluklu ve faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. Yer yer, bilgimizi de sınayarak, bize kahvenin bugüne kadar geçirmiş olduğu yolculuk hakkında ve doğru demleme teknikleri konusunda önemli bilgiler aktardı. Öğrencilerimize, kendisinin iki gün önceden hazırlamış olduğu, yirmi saat soğuk demlenmiş "ColdBrew" ikramında bulundu. Aynı zamanda çeşitli kahve demleme yöntemleri hakkında da uygulamalı olarak öğrencilerimizi bilgilendirdi.
 
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü' nün  katılımlarıyla, herkese açık olarak gerçekleşen workshop ardından kahve uzmanı Cenk Turna’ya, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Olum tarafından plaket, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.


 Cenk Turna ile Kahve Eğitimi



Haberler

Tüm Haberler