İGÜ GSF Moda Ve Tekstil Tasarım Bölümü Fashionist Fuarı'nda

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları Fashionİst Abiye, Gelinlik ve Damatlık fuarını gezip, defilelere katıldı.
Üç gün sürecek olan ve CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen Fashionİst Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı 4 Aralık'ta Moda Tasarımcısı Dilek Hanif'in İlkbahar/Yaz 2019 Hazır Giyim Koleksiyonun yer aldığı defile ile başladı. 5 Aralık'ta da fuar devam ederken sektörün önde gelen firmalarının koleksiyonlarının sergilendiği karma defileler gerçekleştirildi. CNR Holding'in Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği iş birliğiyle düzenlediği fuarda İGÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri sezon renk ve model trendlerini, kumaş ve aksesuar çeşitlerini mankenler üzerinde birebir görme imkânı yakaladılar.

Fashionİst Teknik Gezi