İGÜ Film Platosuna Kavuşuyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesince inşası süren Film Platosu'nda son hazırlıklar tamamlandı
Öğrencilerin eğitimleri süresince edinecekleri teorik bilgileri uygulayabilecekleri profesyonel sektör koşullarına sahip olmaları onları mezun olduktan sonra sektöre hızlıca adapte olarak öne çıkmalarını sağlamaktadır. Bu doğrultuda her geçen yıl eğitim kalitesini arttıran İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin eğitimleri süresince sıklıkla kullanabilecekleri Film Platosu inşasının son aşamasına gelindi.

Geniş bir Green-Box alanı bulunan plato için sipariş verilen Black Magic Kamera ünitelerinin deneme çekimleri sürüyor. İGÜ Film Platosunun 2018-2019 Bahar Eğitim Öğretim Döneminde eğitime başlaması ön görülmektedir.