Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ile İç Mimarlık Bölümü Akademisyenlerimiz II. Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu'nda bildirilerini sundular

İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm ile İç Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarımız Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 6-7 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen II. Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu'nda toplam 4 sözlü bildiri sunumu ile katılım göstermişlerdir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel, Arş. Gör. Gökçe Uzgören, Arş. Gör. Tuğçe Öztürk ve Arş. Gör. Merve Karadaban Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 6-7 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen  II. Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu'nda:
- "Mobilya ve Süs"
- "Kamusal Açık Alanlarda Kentsel İç Mekânları Placemaking Süreci Üzerinden Okumak: Project For Public Space Derneğinin Çalışmalarının İncelenmesi",
- "Mekânsal Elverişlilik ve Fiziksel  Çevre Kalitesi Bağlamında Mekânsal Kalite Analizi",
- "Kamusal Alan Tasarımı ve Sürecine Alternatif Bir Bakış: "Geçicilik" Odaklı Planlama Stratejisi ve Kentsel İç Mekân Kavramı" başlıklı toplam 4 sözlü bildiri sunumu ile katılmışlardır.


Haberler

Tüm Haberler