Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Gastrodays "Gastronomi ve Medya"

Star TV’de yayımlanan “Kocam Yaparsa” programının sunucu ve şefliğini yapmış, Beykent Üniversitesi Hazır Yemek ve Aşçılık Program Başkanı Esat Özata ve başarılı radyo programcısı Muzaffer Güsar ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda "Gastronomi ve Medya" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.
Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ve GastroArt Kulübü ile ortak düzenlenen etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güüçlü, Turizm Rehberliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir, Grafik Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aysun Cançat, Öğr. Gör. Sonia Lotfi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Elif Z. Özer ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Bol eğlenceli dakikalar geçirilen söyleşide Özata ve Güsar, öğrencilere kıymetli bilgiler verdi.

Söyleşi sonunda Muzaffer Güsar’a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü, Esat Özata’ya ise Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 


 Gastronomi ve Medya



Haberler

Tüm Haberler