GastroArt Kulübü, Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ile kahvaltı etkinliği düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi GastroArt Kulübü, "Hayata Sarıl" sosyal sorumluluk projesi kapsamında haftanın üç günü ziyaret ettiği Hayata Sarıl Lokantası'na destek olmak için bu kez güzel sanatlar fakültesi akademisyenleri ile kahvaltı organizasyonu düzenledi.
Organizasyona Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Olum ve GastroArt Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Elif Z. Özer öncülük ederken, GastroArt Kulüp Başkanı Hakkı Gök ve kulüp başkan yardımcısı Kerem Şahin katılım sağladı.

Kıymetli akademisyenlerimiz "Hayata Sarıl" projesinin fikir sahibi Ayşe Tükrükçü ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrasında hayat hikâyesinden bahseden Ayşe Tükrükçü, ziyaretlerinden dolayı güzel sanatlar fakültesi akademisyenlerine teşekkür etti.

Akademisyenlerle Kahvaltı