Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Dekanımızın 2018-2019 Bahar Yarıyılı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanı Prof. Dr. D. Kamuran Güçlü'nün 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açılış Mesajı
Güzel Sanatlar Fakültesini oluşturan Gastronomi ve Mutfak Sanatları, İç Mimarlık Çevre Tasarımı, Grafik Tasarımı, Sinema ve Televizyon, İletişim Tasarımı, İç Mimarlık, Moda ve Tekstil Tasarımı bölümlerinin temel amacı, donanımlı, yaratıcı, üretken sanatçı ve tasarımcılar yetiştirmek ve toplumun sanatsal düzeyini yükselterek evrensel boyutlara ulaşmasına katkıda bulunmaktır. Fakültemiz, her biri konularında uzman akademik kadrosuyla, her yıl gerçekleştirdiği sayısız sanatsal etkinlik, ulusal, uluslararası sergi ve sempozyumla öğrencilerine disiplinler arası çalışmalar yaptırabilmeyi amaç edinmiştir.
 
Uluslararası akreditasyon kuruluşu AQAS tarafından verilen onayla, fakültemiz bölümlerinde sürdürülen eğitimin Avrupa standartları ve ilkelerine uygunluğu tescillenmiş durumdadır. Fakültemizde lisans programlarını üstün başarıyla yürüten öğrencilerimizin, aynı zamanda fakültenin bir başka dalından lisans diploması alabilmelerine olanak tanınmaktadır. Ayrıca Avrupa Birliği’nin öğrenci değişim programı olan Erasmus+ projesinin bir parçası olarak öğrencilerin belirli sürelerle yurt dışında bir üniversitede eğitim görebilmelerinin önünü açan her türlü destek sağlanmaktadır. Fakültemizin nitelikli akademik kadrosunun oluşturduğu eğitim ortamının, öğrencilere yeni ufuklar açarak, mesleki kariyerlerinde çok önemli rol oynayacağına inanıyorum.
 
Dünyanın farklı coğrafyalarından gelen öğrencilerimize tarihin her döneminden derin izler taşıyan İstanbul’da sanat okumanın ayrıcalığını hissettirmeye kararlıyız. 2018-2019 öğretim yılının bahar dönemine adım attığımız şu günlerde, sahip olduğumuz değerlerin ve potansiyelin farkındalığıyla yolumuza güvenle devam etmeyi hedefliyoruz. Bu yola bizlerle çıkan tüm öğrencilerimizle birlikte başarılı, verimli bir dönem geçirmek dileğiyle.
 
 
Prof. Dr. D. Kamuran Güçlü
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V.



Haberler

Tüm Haberler