DIGILOGUE SUMMİT'18 FUTURE TELLERS

19 – 20 Ekim tarihlerinde üçüncüsü düzenlenen Digilogue Summit – Future Tellers’18, alanının öncü isimlerini bir araya getiriyor.
Aralarında; Bilgisayar bilimi ve yazılımcılığını sanat formu olarak ele alan yazılımcı ve sanatçı Gene Kogan, çalışmalarında teknolojinin sosyal hayata olan etkilerini inceleyen sanatçı Lauren McCarthy, Bilgi Üniversitesi’nde, başkanlığını yaptığı Next Academy çatısında teknolojinin insanların davranış biçimleri üzerindeki etkisini inceleyen Levent Erden, mimarlık ve medya sanatları arasında kurduğu denge ile dijital ve fiziksel alanları keşfeden, verinin kullanım sınırlarını zorlayan çalışmaları ile bilinen yeni medya sanatçısı ve araştırmacı Refik Anadol gibi isimlerin yer alacağı Digilogue Summit kapsamında; 19 Ekim’de gerçekleşecek panel, sunum ve konuşmalar ile alanının öncü isimlerinin “Açık Kaynak Hareketi” eksenindeki çalışma ve değerlendirmeleri sunulurken, 20 Ekim’de ise zirve katılımcılarıyla düzenlenecek atölye ve performanslarla çalışmaların somut örneklemelerini deneyimleme fırsatı sunulacak.