4. İSTANBUL TASARIM BİENALİ

Okullar Okulu Yapı Kredi Kültür Sanat, 22 Eylül - 4 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 4. İstanbul Tasarım Bienali'ne ev sahipliği yapıyor.
“Okullar Okulu” başlığı altında Jan Boelen küratörlüğünde düzenlenen bienal, 4 Kasım'a kadar öğrenmeyle ve tasarımla ilişkimizi sorgulayan pek çok proje ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak kapılarını açan bienal; Akbank Sanat, Yapı Kredi Kültür Sanat, Pera Müzesi, Arter, SALT Galata ve Studio-X Istanbul olmak üzere Beyoğlu'nda yer alan altı farklı mekâna yayılıyor. Her bir mekân ayrı bir temayı ele alan bir okula dönüşüyor. Yapı Kredi Kültür Sanat’ın 2. ve 3. katlarında kurulan “Akışlar Okulu”; suyun, kültürün, objelerin ve bilginin hem fiziki hem de dijital dünyada nasıl hareket ettiğini, etkileşime dayalı bir ağ oluşturmak için nasıl bir araya geldiğini inceliyor.