İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Arş. Gör. Gökçe Uzgören Medyascope.tv'de Mekan ve İnsan Programına Katıldı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Gökçe Uzgören Medyascope.tv'de yayınlanan Mekan ve İnsan Programına konuk oldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Arş. Gör. Gökçe Uzgören internet yayıncılığı yapan Medyascope.tv'de yer alan ve Melis Oğuz'un sunduğu Mekan ve İnsan Programına konuk oldu.

Son yıllarda kültür turizminin yaygınlaşması ile gittikçe yaygınlaşan konaklama yeri arama/bulma platformlarından biri olan Airbnb; kentsel turizmi ve kentte yaşayanları nasıl etkiliyor, eski ve tarihi mahallelerde yaşayanlar bu sistem ile nasıl yerinden ediliyor ve soylulaşma ile Airbnb nasıl bağdaşıyor? Tüm bu soruların cevaplarını Gökçe Uzgören yüksek lisans tezi kapsamındaki detaylı çalışması ile bize anlattı.