Grafik Tasarımı

Sanat akademisyenleri sergisi

Şişli Belediyesi katkıları ile düzenlenen SAS (Sanat Akademisyenleri Sergisi) 1-7 Mart 2019 tarihleri arasında sanatseverler ile buluştu.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Sanat Akademisyenleri Sergisi’nde ülkemizin dört bir yanındaki 60’ dan fazla seçkin sanat akademisyenlerimizin resim, heykel, grafik, fotoğraf, tekstil, iç mimari ve seramik gibi güzel sanat dallardaki 100’den fazla eseri sergilendi.

TGDD (Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği) tarafından 1-7 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul Şişli Belediyesinin Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen sergiye, TGDD yönetim kurulu üyesi İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer ve Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan, Öğr. Gör. Sonia Lotfi eserleri ile katıldı.