Marvelous Designer 3D Moda ve Giyim Simülasyonu Semineri

Proje Koordinatörü: Arş. Gör. Sema Çağlar

Konuşmacı: Ömer Yıldız (Görsel Sanatlar Akademisi)

Tarih: 21 Aralık 2016

Etkinlik Yeri: Güzel Sanatlar Fakültesi, Erasmus+ Konferans Salonu

Etkinlik Açıklaması: Seminerde Marvelous Designer'ın Moda ve Tekstil sektöründeki yeri açıklanmış ve kullanıcı tarafı ile işletme tarafının avantajları açıklanmıştır. Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ilgi gösterdiği seminerde programın kullanım kolaylığı, model yaratma, oluşturulan modellerin mankenler üzerinde simülasyon gösterimi ve uygulamalı tasarım çalışmaları da gerçekleştirildi. Ömer Yıldız seminer sırasında sektördeki değişim ve gelişimin en son uygulamalarından biri olan programın özelliklerini açıkladı. Daha sonra eğitmenler ve öğrenciler tarafından sorulan sorulara cevap verdi.

:               https://www.gorselsanatlarakademisi.com/gelisim-universitesinde-marvelous-designer-3d-moda-ve-giysi-simulasyonu-semineri/

Fotograf Galerisi